F.A.Q.

Ofte stillede spørgsmål

HVORNÅR MODTAGER JEG MIN ORDRE?

Vi bestræber os på at få afsendt din ordre så hurtigt som muligt, gerne indenfor den samme dag eller dagen efter.
Herefter er der en leveringstid på 1-4 hverdage.
Skulle din ordre mod forventning være forsinket, vil vi hurtigst muligt kontakte dig, for at tilbyde at annullere ordren, hvis dette ønskes ellers modtager du en rabatkode, som undskyldning for forsinkelsen.

Hvordan returnerer jeg mine varer?

Vi yder 30 dages returret på alle ordrer.
Hvis du har fortrudt dit køb, har vi mulighed for at refundere pengene uden problemer, hvis IKKE ordren er blevet afsendt endnu.
Hvis ordren er blevet afsendt, skal varen sendes tilbage til os.
Læs mere om hvordan pakken returneres og hvilke vilkår der gælder på vores side Returnering

HVORDAN HÆNGER JEG PLAKATEN OP?

I alle ordrer medfølger der et kit til opsætning som er super nemt at bruge, samt sendes der en mail efter bestilling omkring opsætning og vedligeholdelse.
Skulle du dog havde nogle udfordringer, kan du klikke her, så åbnes et link til siden "Opsætning og vedligeholdelse". Ellers sidder vi selvfølgelig også klar til at hjælpe dig over telefonen eller på mail.

HVORFOR SKAL JEG VÆLGE JERES PLAKATER?

Standarden for plakater er 100-300 dpi. Vores plakater er alle over 400 dpi og helt op til 1.200 dpi på de mindste plakater.
Dette betyder at detaljerne er meget mere tydelige og at du kan stå tæt på plakaten uden at detaljerne er sløret eller at man kan se print-pletterne. 
Vores plakater er også printet med UV HD maling, som gør at farverne ikke blegnes af solen og de holder derfor meget længere end traditionelle plakater.

Hvordan kan jeg spore min ordre?

Når du har afgivet din ordre, vil du modtag en ordrebekræftelse til at starte med. Når dine plakater er klar til levering, får du en ny e-mail med tracking nummer som du kan spore.

HVAD KOSTER LEVERING?

Vores levering koster 49 DKK og bliver leveret til nærmeste Postnord pakkeshop.
Hvis du køber for over 699 DKK, er din levering gratis.