Opsætning og vedligeholdelse

Her kommer en kort guide over hvordan du opsætter din metal plakat og vedligeholder den bedst muligt, så den holder i lang tid. 

 

Opsætning

Der findes 3 forskellige måder at sætte vores plakater op. 
Vi kan dog ikke på forhånd sige hvilken slags du modtager, da det afhænger af hvilken metode vi har på lager. Alle 3 slags er dog super holdbare! 

Metode 1: Magnet

Denne pakke indeholder 2, 3 eller 4 magneter afhængigt af størrelsen på din plakat, skruer og ravplugs. 
Først skrues der hul i væggen ud fra hvor du ønsker at magneterne skal side, herefter putter du ravplugsne i huller. Til sidst skruer du magneterne i hullet med de medfølgende skruer og så placerer du plakaten på magneterne. 

Nedenfor ses et billede af instrukserne også. 

Metode 2: Knage

Denne pakke indeholder en skumblok på en metalplade som skal sættes fast på væggen og en knage der skal klistres fast på bagsiden af plakaten med dobbeltsidet tape. 
Udvælg blot hvor plakaten skal side, placer holderen på væggen og fastsæt knagen på plakten. Nu kan plakaten hænges op.

Metode 3: Skinne

Denne pakke indeholder 2 skinner. En der fastsættes på væggen og en der fastsættes på plakaten. Herefter placeres den skinne der sidder på plakaten, på den skinne der sidder på væggen og så er din plakat hængt op. 

 

Vedligeholdelse

For at sikre dig at plakaten holder længst muligt og ser lige så skarp ud, som da du købte den, efter flere år, anbefaler vi at tørre den af for støv med en mikrofiberklud.