OM METALPOSTER

Vores mission hos METALPOSTER er at fremstille metalplakater af uovertruffen kvalitet, der bringer den rå essens frem i din indretning. Vores dedikerede team på METALPOSTER forstår kampen med at finde de rette plakater, der virkelig vækker din væg til live. Derfor har vi dedikeret os til en grundig udforskning af markedet og en omhyggelig gennemprøvning af hver eneste metalplakat, så du kan hænge det perfekte kunststykke på din væg.

Inspirationen til METALPOSTER opstod, da vi selv er bekendt med frustrationen ved at have en væg, der ikke afspejler ens æstetiske forventninger. Vi hos METALPOSTER har alle søgt gennem en hav af kunstværker for at finde det intense og rå udtryk, der virkelig taler til os. Dette drev os til at grundlægge METALPOSTER for at udfordre dette problem. Vores ønske er at gøre den mest betagende vægkunst tilgængelig for alle, og give dem muligheden for at skabe et visuelt mesterværk i deres rum.

I fremtiden vil vi præsentere flere mørke, episke og enestående metalplakater til din væg.

Vi har fuld kontrol over vores produktion og samarbejder kun med leverandører, der matcher vores standarder for høj kvalitet, korrekte arbejdsforhold og bæredygtige processer gennem hele skabelsesprocessen af vores metalplakater.

Medstifterne bag METALPOSTER.DK

Cecilie & Denis fra Kolding


KONTAKT OS!

Vi står til rådighed alle hverdage fra 10:00 – 17:00  

Du er som vores kunde meget vigtig for os. Vi gør derfor vores allerbedste for at sikre dig en så god oplevelse som muligt.
Tøv derfor ikke med at sende os en e-mail. Vi besvarer alle e-mail indenfor 24 timer alle hverdage. Mail: support@metalposter.dk

KONTAKT FORM

Vi besvarer alle e-mail's indenfor 24 timer